LED PÆRER

LED-pærer - det gode valget

Er du på jakt etter å forbedre din belysning i hjemmet ditt? Eller ser du bare etter en ny lyspære til en av dine lamper i hjemmet? Da er LED-pærer veien å gå. LED-pærer kommer i en rekke forskjellige varianter og former, og er uten tvil det beste valget for deg når du skal lyse opp hjemmet ditt med godt lys, avslappet stemning og en koselig hjemmefølelse.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

For belysningen i et hjem er viktig, enten lyset skal fungere som et arbeidslys eller til å sette en varm og hjemmekoselig stemning i stuen din. Lys er helt nødvendig i hverdagen din, og når du først skal velge deg ut belysning i hjemmet, så råder vi deg til å ta gode valg sånn at du får utnyttet hjemmet ditt best mulig. 

Her på denne siden kan du finne et stort utvalg av LED-pærer i alle former og fasonger, og til alle formål. Bla deg gjennom vårt utvalg og finn akkurat den LED-pæren som passer best for deg. Og er du litt i tvil om hva du skal velge? Da anbefaler vi deg å fortsette og lese, så vil du få de aller beste tipsene og rådene til valg av riktig LED-pære.

Hvorfor er LED-pærer det beste valget?

Du har helt sikkert hørt mange snakke om at LED-pærer er det beste valget når det kommer til valg av lyspærer. Men hvorfor er det egentlig sånn? Det er veldig mange grunner til at LED-pærer er det beste valget. Mange er naturligvis glade i det lyset som tradisjonelle glødepærer gir, men med dagens utvikling kan du få minst like godt lys i en LED-pære. Noen av fordelene med LED-pærer er for eksempel: 

 • De varer mye lengre enn tradisjonelle lyspærer
 • De finnes i så mange forskjellige former, som for eksempel
  • Spotter
  • Lyspærer
  • Lysrør
 • Du kan få dimbare LED-pærer som lar deg skreddersy belysningen

LED-pærer gir deg med andre ord noen helt andre muligheter enn tradisjonelle lyspærer kan gi deg. I tillegg til dette er en av de absolutt største fordelene at de varer så lenge. Faktisk kan en LED-pære vare helt opp til 30.000 timer, noe som er mange, mange år med lys. Det er bra for lommeboken din, og da de også er så energivennlige, så er det også lyspæren som er aller best for strømregningen din.

Velg LED-pærer med miljø i fokus

Nå har vi allerede vært inne på en rekke av fordelene med en LED-pære, men vi har enda ikke nevnt den aller største fordelen med denne typen lyskilde; nettopp at dette er det grønne valget for deg som ønsker å ta miljøvennlige valg. For det er hovedsakelig to ting som gjør at en LED-pære er et grønnere valg: 

 • Den er energibesparende
 • Den har en lang levetid

Disse to faktorene er nemlig ikke bare bra for lommeboken din. Det at en LED-pære er energibesparende gjør nemlig at du bruker mindre strøm og energi når du lyser opp hjemmet ditt, noe som igjen er mer energivennlig. I tillegg gjør den lange levetiden sånn at du slipper å kjøpe nye lyspærer ofte, noe som sparer på avfall og emballasje. 

Det å bytte ut lyspærene dine i hjemmet ut med LED-pærer er derfor med på å hjelpe deg med å gjøre små endringer i hverdagen din som er bra og skånsomt mot miljøet. Og vi alle ønsker vel å kunne gjøre det vi kan for å leve mer miljøvennlig?

En LED-pære er ikke bare en LED-pære

Når vi her snakker om LED-pærer så snakker vi ikke nødvendigvis bare om lyspærer som du kan skru opp i taklampen din. LED-pærer er nemlig så utrolig mye mer enn det. Bare her på denne siden har du mulighet til å velge mellom en rekke forskjellige typer LED-pærer. Her finner du for eksempel: 

 • LED-strips
 • Spotlys
 • Lyspærer
 • Smarte LED-pærer

For det som er så bra med å velge LED er at du kan skreddersy belysningen din akkurat som du ønsker. Ønsker du et godt arbeidslys på kjøkkenet eller på badet ditt. Kanskje et lysrør oppunder skapene for å dekke arbeidsflaten godt? Et annet alternativ er også å bruke LED-strips eller lister som kan lyse opp langs vegger og skape en større lyskilde enn en lampe. 

LED-pærer er også helt optimalt å ha i spotter, taklamper og i rom hvor du ønsker å kunne regulere belysningen din. Her på Elby.no finner du nemlig en rekke dimbare LED-pærer som du kan bruke i din belysning. Fordelen med en dimbar pære er at du selv kan styre når du ønsker å ha en dempet og koselig belysning, og når du ønsker å skru opp for en sterkere belysning når du har behov for å et bedre lys. 

En av de aller nyeste trendene innenfor belysning er smarte LED-pærer og lyskilder. Dette er belysning fra kvalitetsmerker som for eksempel Philips Hue, som takket være teknologi kan la seg styre fra en fjernkontroll eller mobiltelefonen din. Smartbelysning kan også justeres i farger og varmetoner i belysningen, sånn at du kan bruke belysningen din til å sette akkurat den stemningen du ønsker, enten det er fest eller en romantisk filmkveld. 

Hvordan velge riktig LED-pære for meg?

Når man skal ut å velge LED-pærer og annen belysning så er det utrolig lett å bli forvirret, og det skjønner vi godt. Ord som GU10 LED, E27, dimbar, varme osv er begreper som ikke alle sammen vet hva betyr. Derfor kan du alltid ta kontakt med vår kundeservice på Elby.no for å få gode råd til hva som passer best for deg. Allikevel er det noen tanker du kan gjøre deg opp: 

 • Watt og Lumen: Dette vil du alltid kunne lese om. Watt sier noe om hvor høyt energiforbruket er, og lumen sier noe om lysstyrken. Dette er derfor faktorer du bør se på både i forhold til strømbruk og styrken på lyset
 • Varme: Mange snakker om varme i lys, og dette er også noe du kan se på LED-pærer. Et varmere lys gir det mer mykt og koselig lys, mens et kaldt lys er skarpere og mer kjølig. 
 • Energiklasser: På alle lyspærer og elektriske artikler vil du kunne finne hvilken energiklasse den tilhører. Dette sier noe om hvor energieffektivt produktet er. Jo høyere energiklasse, jo mer energieffektivt er produktet.

Få den beste belysningen med Elby.no

Her på Elby.no kan du kjøpe billige LED-pærer og andre lyspærer på nett - alt sammen fra kjente kvalitetsmerker sånn at du kan være helt trygg på hva du får. Enten du er på jakt etter en ny taklampe, gulvlampe eller flotte spotter med LED-pærer, så kan du alltid bla deg gjennom våre sider for å finne akkurat det du er på jakt etter. 
Vårt utvalg av LED-lys og -pærer på nett er stort, sånn at du alltid kan finne alt du trenger på ett og samme sted. Vi er eksperter på belysning til hjemmet, og du er derfor alltid velkommen til å ta kontakt med oss for gode råd, hjelp og spørsmål du måtte ha behov for svar på.