Stikkontakt innfelt

Innfelte stikkontakter i alle varianter

Skal du i gang med å velge ut stikkontakter til hjemmet ditt? Kanskje du skal ha flere til å spres utover hele hjemmet, kanskje du kun skal sette inn en ny i et rom, eller kanskje en av dine stikkontakter trenger å byttes ut. Uansett hva behovet ditt er så har du kommet på den helt rette siden. Her hos Elby.no kan vi nemlig tilby deg et enormt utvalg av innfelte stikkontakter i alle former, farger og varianter – sånn at du kan finne akkurat det du er på jakt etter.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

En innfelt stikkontakt brukes til så mangt, faktisk er vi helt avhengige av å ha stikkontakter i hjemmene våre. Men en stikkontakt er ikke bare en stikkontakt. En innfelt stikkontakt kommer nemlig i veldig mange forskjellige typer og varianter, og det er jo ingen grunn til å ikke velge den typen som passer best til hjemmet og behovet ditt – uansett om den skal brukes til å lade opp mobiltelefonene dine, eller gi lys i en av dine flotte gulvlamper

Her på denne siden kan du finne hele vårt utvalg av innfelte stikkontakter på en og samme side, sånn at du enkelt kan sammenligne, bla gjennom utvalget og finne den typen stikkontakt som passer aller best til deg. Vi har enkle stikkontakter og doble stikkontakter, hvite og svare – med andre ord; Elby.no har den elektronikken du trenger. 

Hva er en innfelt stikkontakt?

Men hva er egentlig en innfelt stikkontakt? Og når skal man velge det ene ovenfor det andre? Mange av våre kunder er nemlig svært usikre på hva det er de skal velge når det kommer til stikkontaktene til hjemmet deres. 

Helt kort forklart er en innfelt stikkontakt en flatere stikkontakt som ikke stikker like langt ut fra veggen, og heller ikke har ledninger inn til seg fra utsiden av veggen. De skiller seg altså fra stikkontakter på vegg, hvor boksen og ledningen er på utsiden av veggen. 

Det stiller noen fler krav til å kunne montere stikkontakten, men en elektriker skal kunne hjelpe deg med dette. Resultatet blir at den innfelte stikkontakten går fint i ett med veggen, og du slipper å irritere deg over kabler og ledninger langs lister. 

Hvilken innfelt stikkontakt passer best til deg?

Det er som sagt ikke sånn at en stikkontakt er en stikkontakt, det gjelder også når det kommer til innfelte stikkontakter. Det finnes nemlig en rekke forskjellige variasjoner og varianter man kan velge mellom, noe du raskt vil kunne se når du blar deg gjennom denne oversikten vår over innfelte stikkontakter. Her kan du nemlig eksempelvis finne: 

  • Enkle stikkontakter
  • Doble stikkontakter
  • Hvite stikkontakter
  • Svarte stikkontakter
  • Flerveis stikkontakter
  • Stikkontakter med og uten lokk
  • Nedfellbare stikkontakter
  • Stikkontakter med USB-innganger

Med andre ord trenger du kun å tenke over hva det er du trenger av en stikkontakt for å velge hva du skal gå for – for uansett hva du er på jakt etter, så kan vi på Elby.no hjelpe deg. Og dersom du er i tvil om hva det er du skal velge, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår online kundeservice for å få hjelp og svar på dine spørsmål. 

Det aller første tipset vi vil gi deg er å tenke over hva det er du skal bruke stikkontakten din til, da ulike behov krever ulike stikkontakter. Ønsker du for eksempel å sette inn en nedfellbar stikkontakt på skrivebordet ditt til arbeidslyset, eller kanskje på kjøkkenbenken for enkel tilgang når du skal ha i gang kjøkkenmaskinene dine?

En annen type innfelt stikkontakt vi har sett en økning i populariteten på er innfelte stikkontakter med USB-innganger. Disse er ypperlige å ha ved nattbordet ditt, sånn at du enkelt kan få ladet opp mobiltelefoner og annen elektronikk ved sengekanten. Eller kanskje du er i gang med å gjøre om stuen din til et ordentlig hjemmekino-rom? Da anbefaler vi deg å gå for et større system av flerveisstikkontakter, sånn at du kan få koblet til både TV, lys og den rette belysningen i stuen din. 

Plassering av innfelte stikkontakter

Noe veldig mange er usikre på når det kommer til hjemmet sitt, er hvordan de skal plassere stikkontaktene sine. Dette gjelder spesielt for de som bygger nytt hus eller leilighet, eller gjennomfører en stor oppussing. Man er som oftest vant med at stikkontaktene alltid er i nærheten, men når man først selv skal velge plasseringen så er det veldig lett å bli i tvil. 

Først og fremst er det smart å tenke over hvorvidt du ønsker innfelte stikkontakter eller andre varianter av stikkontakter. En innfelt stikkontakt vil lage et diskret uttrykk, hvor du kan skjule ledninger, og at boksen for stikkontakter ikke stikker langt ut, noe som er en stor fordel når du skal plassere møbler foran stikkontaktene. 

Videre er det viktig å tenke på bruksområdet til hvert rom. På for eksempel et soverom, så er det å foretrekke at man har stikkontakter i nærheten av nattbordet, sånn at man kan ha nattbordslamper samt ladere lett tilgjengelig. I tillegg bør man legge opp til ekstra belysning på rommet, TV hvis man ønsker dette og andre møbler og elektronikk du planlegger å ha i rommet. 

Med andre ord bør man alltid se for seg hvordan rommet skal være fullt møblert, og hvor man trenger nær tilgang til strøm. I tillegg er det smart å sette ut et par andre stikkontakter, sånn at du enkelt kan tilføre mer belysning eller elektronikk til rommet senere. Og kanskje du har behov for noen stikkontakter ute, til julelys og koselig stemningsbelysning? Da bør du sjekke ut vårt utvalg av stikkontakter til utendørs bruk

Kjøp dine innfelte stikkontakter på Elby.no

Her hos Elby.no tar vi all elektronikk på alvor, enten det er snakk om innfelte stikkontakter til hjemmet ditt, eller varmeelementer som skal gi varme på årets kalde dager. Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg av innfelte stikkontakter på ett og samme sted, sånn at du alltid vet hvor du skal lete når du trenger en ny stikkontakt til hjemmet ditt. Vi ønsker å gjøre det helt enkelt for deg, og være den nettbutikken du går til når du trenger ny elektronikk.

Bestill dine nye innfelte stikkontakter i dag, vi fører en rekke kvalitetsmerker og vil alltid hjelpe deg dersom du har noen spørsmål eller trenger råd og tips til plassering og valg av stikkontakter. Sjekk ut vårt store utvalg i dag, og finn akkurat det du trenger.