STIKKONTAKT

Stikkontakter til ethvert behov

Stikkontakter er en av de tingene man ofte tar for gitt, men som man virkelig merker at mangler når det ikke er en stikkontakt akkurat der du skal bruke en. Det er en utrolig viktig del av hvordan hjemmet ditt er bygget opp, og smarte, gode løsninger på stikkontakter gjør faktisk livet ditt ganske mye enklere og mer behagelig.

View as Grid List

286 varer

Side
per side
Stigende
 1. Komfyrvakt Innohome SGK4012 Sort

  Rating:
  0%
  Art nr: 1431262
  Vanlig pris 3 249 kr Special Price 2 299 kr 1 839 kr
 2. Komfyrvakt Innohome SGK4011 Hvit

  Rating:
  0%
  Art nr: 1431261
  Vanlig pris 3 249 kr Special Price 2 299 kr 1 839 kr
 3. Komfyrvakt Innohome SGK4010 Sølv

  Rating:
  0%
  Art nr: 1431260
  Vanlig pris 3 249 kr Special Price 2 299 kr 1 839 kr
View as Grid List

286 varer

Side
per side
Stigende

Her på denne siden kan du finne en rekke forskjellige stikkontakter til alle behov. Vi har smarte løsninger, gode løsninger, flotte designs og stikkontakter til en rekke forskjellige behov - ja, faktisk alle behov du kan tenke deg. Her på denne siden kan du finne en oversikt over alle typer stikkontakter vi har, sånn at du kan finne akkurat den stikkontakten som dekker ditt behov, enten det er en stikkontakt til kjøkkenbenken eller til utendørs bruk. 

Sjekk ut vårt utvalg av stikkontakter i dag, og bestill hjem akkurat det du trenger. Det skal nemlig ikke være vanskelig å bestille hjem de elektroniske artiklene man trenger, enten det er en stikkontakt, belysning til hjemmet eller verktøy - så her på Elby.no kan du alltid føle deg trygg på at du kan finne det du trenger. 

Ja - du kan kjøpe stikkontakter selv

Veldig mange tenker at stikkontakter er noe bare en elektriker skal røre i. Og det er helt sant at installasjon av strømuttak skal gjøres av en profesjonell. Men det er ingenting feil med at du selv kjøper inn stikkontaktene som din elektriker skal installere, eller om du ønsker å bytte ut stikkontakt-dekselet til stikkontakten din - dette kan du nemlig gjøre helt selv. 

Det er også nettopp derfor at vi på Elby.no ønsker å gjøre det enkelt for deg å handle inn utstyret til dine elektroniske artikler i hjemmet. Vi har nemlig et stort utvalg av for eksempel: 

Mange av disse tingene er nettopp artikler som folk flest tenker at man ikke selv skal kjøpe. Men her på Elby.no ønsker vi å gjøre stikkontakter og annet elektronisk utstyr tilgjengelig for alle, sånn at man kan se at det ikke er et stort prosjekt å gjøre små, men smarte, endringer i hjemmet sitt. 

En stikkontakt er ikke bare en stikkontakt

Vi har allerede vært innom det at en stikkontakt ikke bare er en stikkontakt. For en stikkontakt kan være så mangt. Bare tenk på selv alle stedene i hjemmet ditt og i alle situasjoner du faktisk bruker en stikkontakt. Denne store variasjonen setter også noen krav til stikkontaktene i seg selv, noe som er grunnen til at du kan finne et stort utvalg av ulike stikkontakter her på denne siden. Her finner du nemlig: 

 • Vanlige innfelte stikkontakter til alle rom i hjemmet

 • Stikkontakter til å henge på vegg og i ulike høyder

 • Stikkontakter med USB-utganger, så du enkelt kan lade telefonen din ved nattbordet

 • Stikkontakter med lift og backflip til kjøkkenbenker og skjulte installeringer

 • Stikkontakter og komfyrvakter til sikker og trygg bruk av komfyren din

 • Stikkontakter til utendørs bruk som tåler det nordiske klimaet

For har du egentlig tenkt over at det finnes så mange forskjellige typer stikkontakter? De fleste av oss har jo en rekke vanlige stikkontakter rundt om i huset. Men det er smart å plassere de strategisk, sånn at du enkelt kan koble til TV-en i stuen, eller taklampa over kjøkkenbordet. 

Noe annet vi ser at har blitt svært populært er de utendørse stikkontaktene. De lar deg sette opp en varmelampe for å forlenge utesesongen enda mer, eller så kan du enkelt henge opp flott belysning til jul, og annen flott sesongbelysning.

Det er jo dessuten blitt veldig vanlig nå at når du kjøper deg en ny telefon eller andre typer elektroniske enheter, så følger det kun med lader med USB-utgang og ikke selve kontakten. Da er det veldig praktisk å hjeller installere en stikkontakt med USB-utgang ved nattbordet, sånn at det er ekstra enkelt for deg å kunne lade opp telefoner, nettbrett og alt annet du må ha behov for. 

Hvordan skal man plassere stikkontaktene i hjemmet?

Er du i prosessen med å skulle installere nye stikkontakter i hjemmet ditt, eller kanskje du er i gang med å bygge et nytt hjem eller pusse opp og dermed må begynne å ta valg om hvor i hjemmet ditt du skal plassere stikkontakter. Dette er en veldig vanskelig avgjørelse for mange av oss, og kan føles ut som et litt tåpelig valg å ta. Man er jo så vant til at stikkontaktene bare er der, og har aldri selv tenkt over hvor man skal plassere stikkontaktene hen. 

Men vi kan vel alle sammen også være enige om at det finnes lite som er så irriterende som når man skal koble noe til strøm, også er det plutselig ikke en stikkontakt eller nok ledige stikkontakter i nærheten. Det er utrolig frustrerende, og det er absolutt noe man vil ønske å unngå når man skal plassere stikkontakter rundt om i hjemmet. Skjøteledninger er en fantastisk oppfinnelse - men det er ikke alltid hensiktsmessig, eller estetisk flott å ha de liggende rundt i hjemmet. Vi har derfor noen tips til deg som skal plassere stikkontakter: 

 • Tenk over hvilke elektroniske artikler du bruker. TV, Internett, varmeovner, høyttalere, lamper, vaskemaskiner, datamaskiner - alt dette bruker strøm, og bør ha en eller flere stikkontakter i nærheten

 • Hvor skal du ha senger, sofa etc? Legg opp til smarte løsninger til å lade telefoner o.l. i nærheten av der du oppholder deg

 • Vi bruker flere stikkontakter enn man tror - sørg derfor for å plassere noen ekstra rundt omkring

 • Tenk over smarte løsninger som stikkontakt med lift og/eller backflip på kjøkkenbenken for diskrete og praktiske løsninger

Kjøp dine nye stikkontakter her på Elby.no og vær trygg på at du har funnet stikkontaktene som passer ditt behov.