VEGGLAMPER

Vegglamper for en personlig stil 

Riktig belysning er viktig. Ikke bare bidrar det til at du ser hva du driver med, men det skaper stemning og atmosfære og hjelper deg med å belyse og fremheve gjenstander du er glad i. Flotte vegglamper er nesten som et eget møbel og skaper et helhetlig interiør. Plasserer du en vegglampe riktig, kan den endre inntrykket av hele rommet. Ikke minst gir vegglamper rommet og hjemmet ditt et helt personlig preg. I tillegg er vegglamper en enkel måte å endre rommet på. Her hos Elby.no finner du alt du måtte ønske av flotte vegglamper fra en mengde produsenter. Vi har dem i en mengde design, farger, materialer og uttrykk. 

 • Vegglamper tar liten plass
 • Lamper på veggen er utmerket i små rom eller om du vil ha gulvet fritt
 • Vegglampe setter gjenstander du elsker i rampelyset
 • Vegglamper skaper en unik og personlig stil
View as Grid List

268 varer

Side
per side
Stigende
 1. SG CALLISTO WALL GRAFITT 4W 927/2700K IP65 230V

  Rating:
  0%
  Art nr: 3100132
  Vanlig pris 999 kr Special Price 847 kr 678 kr
 2. BERGEN UTELAMPE VEGG 2XGU10 IP54 GRAFITT

  Rating:
  0%
  Art nr: 070720
  Vanlig pris 429 kr Special Price 249 kr 199 kr
 3. SG Callisto Wall hvit 4W LED 3000K 230V

  Rating:
  0%
  Art nr: 3100130
  Vanlig pris 999 kr Special Price 847 kr 678 kr
 4. SG Callisto Wall sort 4W LED 3000K 230V

  Rating:
  0%
  Art nr: 3100104
  Vanlig pris 999 kr Special Price 847 kr 678 kr
View as Grid List

268 varer

Side
per side
Stigende

Skap trivsel med en flott vegglampe

Lys er viktig for både trivselen og livskvaliteten. Det gjelder kanskje spesielt for oss nordboere, som har mye mørketid året rundt. Manglende belysning og svake lyspærer kan være ganske irriterende. Det gjør det vanskeligere å lese, gjøre lekser, se TV, strikke, lage mat eller gjøre rent, for å nevne noe. 

Ved å sette opp vegglamper i tillegg til annen belysning, kan du utnytte lyset og øke trivselen. Vegglamper passer i alle hjemmets rom, og gjør seg utmerket i stuen, på arbeidsrommet, soverommet, kjøkkenet, badet og gangen. I tillegg er lampe vegg utmerket dersom du har liten plass på gulvet eller rett og slett bare ønsker å utnytte veggene bedre. Vårt utvalg av vegglamper til hele boligen din, gjør det enkelt for deg å finne alle vegglampene du ønsker deg på ett og samme sted.

Moderne, klassisk eller design - Vi har vegglampen for deg

Vegglamper kommer i mange ulike design. Hos oss finner du et stort utvalg av lamper for vegg uansett hvilken interiørstil du har. Vi har vegglamper med krystaller, i krom eller metall. De finnes med store skjermer i glass eller stoff. De kommer i flotte farger, som gult, svart, gull og sølv. Våre lamper til vegg er både i klassisk stil, moderne og retro. Foretrekker du en overdådig stil, har vi lamper med krystaller og gull. Vi har også elegante lamper til vegg uten mange detaljer. Lamper kan som sagt være med på å skape den atmosfæren du ønsker at rommet skal ha. Det store utvalget vårt gjør det enkelt for deg å finne vegglampen som er helt riktig for deg. Ikke bare rent lysmessig, men også når det kommer til interiør.

Vegglamper for hjemmekontoret

Enten du har et eget rom som hjemmekontor eller har et skrivebord i et hjørne av stua, er dette et sted der belysningen er ekstra viktig. Lyset bidrar til at du kan jobbe konsentrert, og holde deg både våken og motivert til å gjøre jobben. Vegglamper kan være et godt valg her. Da slipper du at lampen opptar dyrebar plass på skrivebordet. Har du liten plass, er det også dumt å bruke gulvet til dette.

Vi har mange vegglamper som er godt egnet på et kontor. De fleste av disse har lampeskjermer du kan vinkle og justere, slik at du får lyset akkurat dit du trenger det mest. Sjekk ut vårt store utvalg. Her finner du vegglamper til kontor som passer i selv det minste kontorhjørnet. 

Har du et eget lesehjørne? Kanskje du har en egen godstol, der du liker å sitte med en god bok eller strikketøy? Da er det ekstra viktig å se godt. En leselampe på veggen vil gjøre stor nytte, og bidra til at lesehjørnet fungerer perfekt. 

Sett fokus på favorittgjenstanden med en vegglampe

Noen av oss er samlere, og har skap fulle av spesielle gjenstander. Andre henger flotte bilder på veggen, og vil gjerne sørge for at alle får se disse. Da kan en malerilampe være løsningen. Dette er en vegglampe som monteres over maleriet eller bilde du ønsker å fremheve.

Vegglamper montert ved et skap eller hylle full av gjenstander du er ekstra glad i, setter litt ekstra søkelys på disse. Og det fortjener de vel? Ting du er ekstra glad i fortjener å få en mer fremtredende plass. Vegglamper gir dem dette, og i tillegg bidrar lampen til å skape et mer helhetlig og helt personlig interiør.

Mer plass på nattbordet med en vegglampe

Soverommet har også behov for lys. Det gjelder enten du leser på senga, ser på en film, løser kryssord eller skal kle på deg. Enten du har plass til nattbord eller ikke, kan det hende du uansett har mye på dette nattbordet. Da kan det være smart å sette nattbordslampen på veggen i stedet for. Vårt store utvalg av vegglamper, gir deg muligheten til å velge den lampen som passer inn på soverommet ditt. Da får du lys som ikke opptar plass, men som gir deg den vakre prikken over i-en.

Vegglamper gjør susen

Lys er nødvendig. Det er et faktum som ikke lar seg bestride. Med vakre vegglamper fra vårt store utvalg får du lyset du trenger samtidig som du kan sette prikken over i-en på interiøret ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for plassen, eller mangelen på den. En vegglampe tar ikke opp mye plass. Du ofrer dermed verken gulvplass eller bordplass for å få det lyset du trenger. I tillegg kan du velge små vegglamper og større vegglamper. Du kan velge minimalistiske vegglamper eller en variant som tar den helt ut.

Alt er i grunnen helt opp til deg og hvilken stil du ønsker at hjemmet ditt skal ha. Lampene, uansett stil, finner du hos oss. Liker du at alt står i stil, har vi også andre typer lamper som passer sammen med vegglampen du har valgt. Hos oss finner du nemlig et stort utvalg av:

God og tilgjengelig kundeservice

Her hos Elby.no er vi opptatt av å sette kunden i forsetet. Det betyr at vi sørger for et stort vareutvalg, slik at det bli lett for deg å finne det du er ute etter. Trenger du hjelp, kan du kontakte oss per e-post eller telefon. Vi har åpent fra mandag til fredag, og svarer alle så raskt vi kan. Ikke glem at du også kan abonnere på vårt nyhetsbrev.