UTELAMPER

Lys opp uteområdene med utelamper

Går du å vurderer om du skal sette opp noen utelamper på boligen din? Da har du kommet på rett sted. Her hos Elby har vi et stort utvalg av utelamper til ethvert behov. Her på denne siden har vi nemlig laget en god oversikt til deg over lamper og belysning til utendørs bruk. På denne måten kan du bla deg gjennom de ulike kategoriene av utelamper vi har, eller bare bla deg gjennom hele utvalget for god inspirasjon til hvordan du kan lyse opp ditt hjem.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Her på denne siden kan du finne følgende utelamper: 

 • Utelamper for vegg som lyser opp og fremhever boligen din
 • Utelamper for tak som kan festes oppunder tak på hyggelige uteområder
 • Uplights til bakken som lyser opp gangstier 
 • Pullerter og flotte lysstolper
 • Lyskastere med LED som lyser opp det du ønsker
 • Annen hage- og terrassebelysning som setter stemningen

Med andre ord har vi i Elby alt du trenger av utelamper på nett, sånn at du alltid kan finne det du er på jakt etter. All vår belysning kommer fra kvalitetsmerker - så her kan du finne et stort utvalg til lave og gode priser. 

Hvorfor sette opp utelamper?

Veldig mange velger å sette opp utelamper i hjemmet sitt, og det er mange grunner til at man gjør det. Her vil vi gå gjennom de mest vanlige årsakene til å sette opp utendørs belysning: 

 • Det ser bra ut
 • Du får lyst opp inngangspartier i mørket
 • Ønsk dine gjester velkommen
 • Skrem bort ubudne gjester
 • Øk din trygghetsfølelse
 • Lys opp lange sommerkvelder og utendørs middager

Med andre ord - grunnene og mulighetene er mange. Med vårt store utvalg av utelamper kan du selv velge hvordan du ønsker å lyse opp din bolig. Her kan du finne vegglamper som fremhever boligen din, og får hjemmet ditt til å lyse stolt opp og ser bra ut for forbipasserende for deg selv. Eller så kan du velge mer strategisk belysning som lyser opp inngangspartiet ditt. 

Uansett hvorfor du ønsker å sette opp utelamper, så finner du på denne siden utelamper med LED-lys, lamper som er designet for det norske klimaet og lamper som virkelig er laget av god kvalitet og i flotte designs. 

Ønsk velkommen med lamper utendørs

Hvem har ikke vært i den situasjonen at man kommer hjem fra jobb eller en middag sent om kvelden, også må man nesten fomle seg frem i mørket for å finne frem? Med noen praktiske utelamper er dette problemet løst. Her på siden finner du en rekke praktisk og flott utebelysning som kan lyse opp inngangspartiet i hjemmet ditt. 

Du kan for eksempel finne noen praktiske uplights, som er spotter du setter i bakken. De kan settes langs husveggen, langs inngangspartiet eller i blomsterbedet. Uansett hvor du setter de, vil de lyse oppover og dermed gi et innbydende inntrykk. Hvis uplights ikke er det du er på jakt etter, så finner du i tillegg flotte lysstolper eller vegglamper som du kan montere utendørs. På den måten kan du ønske både deg og dine gjester velkommen til ditt hjem - og du slipper å være usikker på hvor du går hen. 

Utelamper gir trygghetsfølelse

Utelamper sørger ikke bare for at man føler seg velkommen når man kommer inn til en bolig. De kan faktisk også i mange tilfeller virke avskrekkende for ubudne gjester, og samtidig øke trygghetsfølelsen din i ditt eget hjem - for alle fortjener å føle seg trygge. 

Ved å lyse opp uteområdene dine så slipper du å lure på hva som skjuler seg i mørke kriker og kroker. Du trenger ikke bekymre deg eller være mørkredd når du kommer hjem sent på kvelden, da utelampene gir deg god oversikt over hagen eller inngangspartiet ditt. I tillegg til dette er det kjent at det å lyse opp uteområdene dine kan virke avskrekkende for ubudne gjester. 

Ved å ha utelamper oppe utendørs vil du få en bedre oversikt. Du vil dermed enkelt kunne se dersom det er noen som kommer. Dette kan være med på å skremme bort de med onde hensikter, da de aller helst ikke vil bli oppdaget. Dersom uteområdene dine er godt opplyst, vil ditt hjem være mindre attraktivt å snike seg inn på, da de risikerer at enten du, dine naboer eller forbipasserende kan oppdage de, og dette kan være nok til at de ikke engang prøver seg. 

Utelamper setter stemningen

Finnes det egentlig noe bedre enn å kunne bruke belysning til å sette stemningen i hjemmet ditt? Det kan du også gjøre ute. Her hos Elby finner du alt fra sesongbelysning til stemningslys til hage og terrasse. Du kan pynte opp hagen eller terrassen din med flotte lyslenker, eller sette opp spotter, stolper eller utelamper for tak der du har ditt uteområde. 

På de varme sommerkveldene er det fantastisk å kunne sitte ute så lenge man bare vil. Og hvis du i tillegg da har hyggelige utelamper som setter stemningen, vil du kunne skape et innbydende og koselig område som gjør at du vil bruke dine uteområder mye mer. På vinteren også, kan du krype opp i sofaen og se ut på din hyggelige og opplyste hage i vintermørket, og nyte en god og lun stemning.