Takpendler Stor

Takpendel - hjemmets smykke

En stor taklampe, kalles ofte en takpendel, og den fungerer som selve smykket i hjemmet ditt. Den henger vakkert ned fra taket og vil gi deg en flott belysning enten det er over et bord, som midtpunktet i et rom eller som en supplerende lyskilde i et rom. Det finnes utrolig mange forskjellige takpendler på markedet, og her på denne siden kan du finne noen av markedets beste og flotteste takpendler på ett og samme sted.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Bla deg gjennom vårt store utvalg her på denne siden. Vi har nemlig gjort det enkelt for deg å samlet alle våre store taklamper på en og samme side, sånn at du i ro og mak kan sammenligne, velge dine favoritter og drømme deg bort til å pynte opp hjemmet ditt med en vakker takpendel. 

Hva er en takpendel?

En takpendel er kort fortalt en stor taklampe. Med andre ord er dette en lampe som skal henge i taket, og som til forskjell fra spotter og lyslister, vil henge ned og fungere som et naturlig blikkfang i rommet den henger i. 

Når man tenker på lamper til hjemmet, er nettopp taklamper noe av det første man tenker på at man skal få på plass. Likevel er det utrolig vanskelig å velge, da en takpendel skal passe inn i den stilen og atmosfæren du ønsker å skape i hjemmet ditt. 

Derfor er det også viktig at når man skal velge seg ut en takpendel, at man i stor grad lar takpendelen din være med på å avgjøre det uttrykket du gjerne vil ha. Den vil være et blikkfang, og den vil skape en belysning, noe som betyr at det er lurt å gjøre seg opp noen tanker om hva slags takpendel det er du ønsker å ha. 

Hva slags typer takpendler finnes det?

Det finnes utrolig mange forskjellige typer takpendler og store taklamper på markedet. Bare ved å bla deg gjennom vårt utvalg her på Elby.no vil du raskt oppdage at det finnes takpendler som passer til enhver stil og uttrykk. Blant annet kan du finne takpendler i form av: 

  • Lukkede taklamper som styrer lyset nedover
  • Åpne takpendler som fører lyset ut i rommet
  • Takpendler med én lyskilde i form av en lyspære
  • Takpendler med flere lyskilder
  • Takpendler med et industrielt look
  • Takpendler med et mykt og klassisk look

Det er med andre ord ingen grenser på hva slags type takpendel som finnes der ute. Det eneste de alle sammen har til felles er at de skal festes i taket, og at de henger flott nedover og skaper en dybde og romfølelse som få andre lamper klarer å få til. 

Hvor kan man ha en takpendel?

Det finnes få grenser for hvor man egentlig kan ha en takpendel. Det første mange tenker på er å bruke en takpendel som en del av kjøkkenet. En takpendel er nemlig den perfekte belysningen å henge over et spisebord. Her passer det for eksempel veldig fint med en lykket takpendel som styrer lyset ned på bordet, og som med sin lyskilde styrer fokus i rommet på selve spisebordet. Du kan med fordel også velge en mer åpen takpendel på kjøkkenet, som både skaper lys på spisebordet, men også ut i rommet. 

Mange velger også takpendler som en stor del av interiøret i for eksempel stuen. Her kan man velge å bruke en vakker takpendel som en smykke som henger ned i et hjørne med flere lyskilder, hvor lampen fungerer som et møbel i seg selv. 

En takpendel kan kombineres med andre lyskilder i hjemmet ditt. Hva med å for eksempel kombinere din store taklampe med noen flotte dimbare LED-spotter i taket? På den måten kan du dimme ned lysene i taket, og bruke takpendelen som en dempet og hjemmekoselig lyskilde. 

Du kan også supplere en takpendel med vegglamper eller bordlamper. Ved å ha flere lyskilder i et rom kan du skape dybde i rommet, og du kan velge å plassere belysningen på en måte som lyser opp de områdene du ønsker at skal være belyst. 

Med andre ord så kan en takpendel brukes på uendelig mange måter, og fungere som et møbel i rommet og sette stemningen til enhver anledning. 

Kjøp din vakre takpendel på Elby.no

Her på Elby.no setter vi stor stolthet i vårt store utvalg av takpendler og annen belysning til hjemmet ditt. Vi er eksperter på belysning til hjemmet, og ønsker å være det stedet du alltid vil komme til når du skal kjøpe ny belysning, enten det er snakk om en ny lyspære, en ny lampe eller smarte løsninger som kan gjøre ditt liv enda enklere

Vi mener at belysningen er en så viktig del av hverdagen, og at det er belysningen som setter store deler av den stilen og uttrykket du ønsker å ha i hjemmet ditt - enten du skal bruke en skrivebordslampe til hjemmekontoret ditt eller ønsker å dekorere kjøkkenet ditt med en flott og stor takpendel. 

Vi har et stort antall lyskilder på nett, og du kan alltid være trygg på at du handler gode, kjente kvalitetsmerker når du handler på Elby.no. Enten du skal ha tak i dekorbelysning til høytider, reservedeler eller flotte lamper, så er Elby.no stedet hvor du kan få tak i alt du trenger på ett og samme sted. 

Og er du usikker på hva du skal velge, eller hva som vil være best til hjemmet ditt? Husk at du alltid er velkommen til å ta kontakt med våre dyktige medarbeidere på vår online kundeservice, så vil vi kunne hjelpe deg med tips, råd og svar på de spørsmålene du måtte ha. 

Sjekk ut vårt store utvalg av takpendler på nett her på Elby.no, og finn deg din drømmelampe allerede i dag.