Lysekroner

Sjekk ut våre vakre lysekroner

Går du og drømmer om en fantastisk lysekrone som pynter opp rommet og blir et naturlig midtpunkt i innredningen din? Det er du ikke alene om. En lysekrone er virkelig kronen på verket når det kommer til å samle et rom. Lysekronen setter standarden for stilen i resten av rommet, og er et helt naturlig blikkfang i det deg og dine gjester kommer inn i rommet.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt store utvalg av vakre, flotte, små og store lysekroner på ett og samme sted. Det er derfor ekstra enkelt for deg å bare kunne bla deg gjennom utvalget, finne den som passer deg og din stil aller best og bestille din favoritt hjem med bare noen få tastetrykk.

Hva kjennetegner en lysekrone?

I dag så har de aller fleste av oss forstått hvor stor rolle belysningen egentlig spiller en rolle i hjemmene våre. Først og fremst så skal jo belysningen lyse opp, sånn at vi kan se hva det er vi gjør og har i et rom, selv når det er mørkt ute. Men belysningen er i tillegg med på å sette stemningen i et rom, samt at det i dag finnes så mange flotte lamper på markedet at de har blitt en stor del av innredningen vår.

En lysekrone er en sånn type lampe. Lysekronen henger som et midtpunkt i rommet, enten det er over et bord, i midten av stuen eller på baderommet. Den gir lys ut i rommet, og skaper et naturlig samlepunkt ved å spre belysningen utover.

Lysekronen skiller seg fra andre typer taklamper på markedet. En lysekrone kjennetegnes nemlig ved at den festes i taket og henger ned fra taket. Lyset i lampen er omkranset av alt fra glass, metall, tre eller andre flotte materialer. Den klassiske lysekronen er krystall-lysekronen. Men det finnes ikke bare lysekroner i metall – i dag finner du nemlig lysekroner i all slags materialer og stiler; men felles for de alle sammen er at de skaper en romfølelse, en takhøyde og en atmosfære som bare denne typen lampe kan gjøre.

I hvilke rom kan man ha en lysekrone?

Den helt klassiske lysekronen i krystall eller glass er det veldig mange som forbinder med at den henger ned over et spisebord i en spisestue eller på et kjøkken. Men sånn trenger det absolutt ikke være. Du kan nemlig bruke en lysekrone i absolutt alle rom i hjemmet ditt, som for eksempel:

  • Ha en lysekrone som blikkfang i entreen i hjemmet ditt
  • I midten av stuen for å skape rommets midtpunkt
  • Ha lysekronen i midten av soverommet ditt for en romantisk luksusfølelse
  • En lysekrone på badet gir en unik stil på baderommet

Det er med andre ord kun din egen fantasi som setter begrensninger på hvor du kan plassere din lysekrone. Det eneste du trenger er en stikkontakt eller et uttak i taket hos deg, og en krok som kan bære lysekronen, så kan du selv bestemme hvor lysekronen din skal henge.

Kanskje du ønsker deg en stor lysekrone som ser herskapelig ut, eller kanskje en mindre og mer enkel lysekrone som er omringet av en glasskuppel? Uansett hva slags stil du har, så har vi i Elby.no et så stort utvalg av lysekroner, at enhver person kan finne sin favoritt her på denne siden.

Skal lysekronen være rommets eneste belysning?

Mange tror at en lysekrone skal henge alene, og at det vil være den eneste kilden til belysning i rommet, og er derfor redd for at lysekronen ikke skal lyse opp rommet nok til når man ønsker å ha det ordentlig lyst i rommet. Men sånn er det absolutt ikke. For det første vil du på denne siden finne en rekke lysekroner som gir ordentlig belysning – du kan til og med finne lysekroner du kan koble til dimmere, sånn at du kan skru opp og ned belysningen etter behov.

I tillegg er belysning på sitt aller beste når du kombinerer flere lyskilder i et rom. Flere lyskilder vil nemlig skape en romfølelse og atmosfære som er helt unik for akkurat ditt hjem, og du kan bruke belysningen som en del av innredningen. På et soverom eller i stuen så ønsker du kanskje en mer dempet belysning. Da er lysekronen perfekt, og kan fint kombineres med en flott gulvlampe for å skape en balanse i rommet.

Eller kanskje du ser for deg at lysekronen din skal være på kjøkkenet? Da er det veldig praktisk å kunne ha arbeidslys ved kjøkkenbenken til når du skal lage mat. Så kan lysekronen din lage et fantastisk, stemningsfullt lys når dere skal samles rundt spisebordet når maten er klar. Med andre ord er vårt beste tips at du bruker belysningen bevisst og lyser opp de elementene i hjemmet ditt som du ønsker at skal belyses.

Finn den flotteste lysekronen på Elby.no

Lysekronen vil være prikken over i’en i hjemmet ditt, og er derfor for mange et stort valg som skal tas. Derfor har vi hos Elby.no sørget for at vi har utvalget av lysekroner som gjør at alle og enhver kan finne sin favoritt. Kanskje du ønsker en stor lysekrone? En lysekrone av krystall eller glass? Eller kanskje en billig lysekrone? Uansett hva du velger så fører vi lysekroner fra kjente kvalitetsmerker, sånn at du kan føle deg helt trygg på at du gjør et godt kjøp.

Gjør hjemmet ditt en stor tjeneste allerede i dag, og finn den flotteste lysekronen for deg her hos oss. Og ønsker du å supplere din nye lysekrone med litt ekstra belysning? Da bør du samtidig sjekke ut vårt store utvalg av vegglamper, bordlamper og alt annet du måtte ønske deg av flotte, praktiske og dekorative lamper her i vår nettbutikk.

På Elby.no kan du finne alt av belysning på nett – alt fra kjente og kjære merkevarer som holder seg like fine og flotte i mange år fremover.