SPOTSKINNER OG SPOTSKINNE SYSTEM

Ønsker du en kreativ belysning?

Elby leverer en rekke spotskinner og spotskinne system. Vi har da flere ferdigbygdee spotskinner en kan bestille "komplett" men leverer i tillegg system hvorav en selv kan sette sammen ønsket lengde og spotter. Fra Nordlux kommer her Link systemet, MS belysning har Trackline mens SG leverer her Zip. En kan da bygge x antall meter med skinner og sette sammen ønsket oppsett. Om en vil ha spotbelysning eller hengende pendler fra skinner her så kan en være kreativ. 

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Ved å gå for en spotskinne får du alle fordelene som lysspotter har, bare enda enklere å sette opp, endre på og justere på. Her hos Elby.no kan du finne alt du ønsker av belysning til hjemmet, enten det er LED spotter, spotskinner eller andre lamper til vegg, gulv og tak. Vi fører en rekke kjente merkevarer av høy kvalitet, så hos oss kan du alltid føle deg helt trygg på at du vil finne de flotteste, beste og mest kvalitetssikre lampene på markedet. Sjekk ut vårt utvalg av spotskinner her på denne siden, og bestill hjem din belysning allerede i dag. 

Hva skal man bruke spotskinner til?

Det er mange som ikke tenker på at spotskinner er en mulighet når man skal ut å velge belysningen i hjemmet. Det å finne den helt rette belysningen er for mange en svært vanskelig oppgave. Belysningen skal nemlig oppfylle så mange kriterier; det skal først og fremst gi den rette belysningen til rommet lampen skal være i. Så må man ta et valg om man skal ha taklampe, gulvlampe eller vegglampe - eller en kombinasjon. Sist men ikke minst, så skal også lampen og belysningen se bra ut. 

Denne kombinasjonen gjør at mange bruker lang tid på å finne ut hvilken type belysning og hvilke lamper man skal velge. Men det er også nettopp av samme grunn at spotlamper og takspotter har blitt så populært. Spotter kan som regel justeres i lysstyrke, noe som gjør at de passer til alle typer situasjoner - og de er diskret og pene å se på i taket. 

Men det å installere spotter er for mange også et prosjekt de ikke ønsker å begi seg ut på. Ikke fordi det nødvendigvis er så vanskelig - det er nemlig enklere enn mange tror. Men det krever at man lager hull til de, og integrerer de i taket, noe som ikke alltid passer. Da er en spotskinne helt perfekt. Den skal bare monteres direkte i taket sånn som en normal taklampe skal monteres, også kjøper du lysspotter til skinnen, så du kan skreddersy din egen belysning. 

Hva er fordelene med spotskinner?

Det er mange gode fordeler ved å investere i en eller flere spotskinner til hjemmet ditt. For det første ser de jo utrolig bra ut. En lysskinne er svært diskre og stilren i utseendet, og derfor så kan de fint passe inn i de aller fleste rom, og passer til de aller fleste stiler som man har i hjemmet sitt. I tillegg til dette er det en rekke fordeler ved å velge en spotskinne som belysning i hjemmet: 

  • Du kan bruke lysskinner og spotskinner i de aller fleste rom i hjemmet ditt - fra soverom eller stue, til baderomsbelysning
  • De fleste spotter på markedet er LED-lys. Ved å investere i LED-belysning i hjemmet ditt så har du tatt et økonomisk, bærekraftig og miljøvennlig valg da LED både er strømsparende og varer lenger enn vanlige lyspærer. 
  • De kan dempes og justeres etter hvilken stemning du ønsker - så du kan sette stemningen i rommet ved hjelp av belysningen.
  • Invester i noen smarte lysspotter fra for eksempel Philips Hue, og få en lysskinne du kan styre med telefonen din. 
  • Slipp å lage hull i taket til installasjon av spotter - det er mye enklere å sette opp en lysskinne.

Med andre ord; det er utrolig mange fordeler knyttet til det å velge en belysning i form av spotter på skinner. 

Hvor skal jeg plassere spotskinnene?

Din nye spotskinne kan du i grunn plassere akkurat hvor du ønsker den hen. Det er det som er så praktisk med spotter, det er at belysningen passer i alle type rom, da du selv kan styre varmen og styrken i lyset. Derfor kan du bruke din spotskinne både som et kaldt, sterkt og tydelig arbeidslys til kontor, baderom eller kjøkken - og du kan plassere den på soverommet eller i stuen hvor man ofte heller vil ha et dempet lys. 

Spotlys og spotskinner er dessuten optimale til å styre selve lyset og hvor det skal treffe. Det anbefales nemlig ikke å installere spotter som lyser rett ned i gulvet, men gjerne ha litt vinkler på de, sånn at man får litt mer dybde i belysningen. Har du for eksempel noen bilder på veggen, en hyggelig skjenk med pyntegjenstander eller noe du ønsker å fremheve i rommet? Med en spotskinne er det nemlig veldig enkelt å vinkle spotlysene mot der du ønsker å lyse opp - og hvis du gjør noen endringer i hjemmet, så er det veldig enkelt å bare vri på spottene sånn at du kan endre hvor lyset skal treffe. 

Du kan derfor bruke våre flotte og stilsikre spotskinner akkurat hvor du ønsker. Sjekk ut utvalget på denne siden her, og velg den stilen, størrelsen og typen som passer aller best hjemme hos deg.