Barnelamper

Se våre kule taklamper til barnerommet

Er det noe som er mer typisk et kult og morsomt barnerom enn en skikkelig fin taklampe på barnerommet? Det finnes så mange flotte, søte, pene og kule taklamper for barn på markedet, og her hos Elby har vi et stort utvalg av nettopp taklamper til barnerommet. Her på denne siden har vi gjort det veldig enkelt for deg ved å samle alle lamper til barnerom på ett sted. På den måten kan du enkelt bla deg gjennom utvalget, la deg inspirere og finne deres favoritt som den lille kan ha masse glede av i tiden som kommer.

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

Spennende og lekne taklamper til barnerom

Barna våre er det aller kjæreste vi har her i verden, og innredningen av selveste barnerommet er fylt med glede for de aller fleste av oss. Vi vil alle sammen gjøre det så hyggelig som mulig, da vi ønsker at barnerommet skal være et sted for glede, lek, kos og gode stunder. Her spiller også belysningen en stor del, for det er nemlig en del hensyn man burde ta når man skal ut å kjøpe en ny taklampe til barnerommet. 

Først og fremst så vil vi jo at en taklampe på barnerommet skal se bra ut - altså er designet veldig viktig. Her på Elby.no kan du finne en rekke kule, søte og morsomme designs, sånn at du kan finne akkurat den lampen som representerer hva ditt barn blir glad av. Flotte farger, morsomme former og noe unikt er noe vi alle sammen ser etter når vi er på jakt etter lamper og annen innredning til barnerommet - og da er en taklampe perfekt, da den skaper midtpunktet i rommet. 

I tillegg er det lurt å tenke litt over hva slags lys lampen skal gi. Ønsker du først og fremst at lampen skal se kul ut, og heller vil supplere med andre lyskilder for å lyse opp rommet? Da er ikke selve utformingen så viktig. Men dersom du ønsker at taklampen skal være den primære lyskilden, er det lurt å velge en lampe som lyser opp hele rommet, sånn at rommet ikke føles mørkt og lite. 

Tips for valg av taklampe til barnerom

Belysningen på barnerommet er viktig, og det er nettopp fordi at belysningen der inne skal dekke veldig mange forskjellige behov. Ellers i huset har taklamper og belysning alle sine formål. På et soverom er gjerne lyset dempet, mens på baderommet trenger du et godt arbeidslys. 

Når det kommer til taklampe på et barnerom så skal dette gjerne oppfylle flere krav, da barnerommet brukes til en rekke ting. Det er et soverom, og dermed skal det gjerne ha en behagelig belysning. Hvis barnet ditt liker å sove med lyset på, er det ikke så behagelig om lyset for eksempel er for kaldt og skarpt. 

Men allikevel skal man kunne leke og ha det gøy inne på rommet. Kanskje du har en liten “arbeidsstasjon”, hvor barnet ditt tegner, leser og holder på med andre hobbyting, eller kanskje rommet er fylt av fargerike leker. Da er det jo også viktig at alle disse fargene kommet godt frem, og at lyset fra taklampen på barnerommet er tilstrekkelig, sånn at ikke rommet blir kjedelig. 

Med andre ord: 

  • Velg en taklampe til barnerommet som lyser opp hele rommet
  • Velg en belysning som er behagelig og avslappende å sove i
  • Velg en taklampe med god fargegjengivelse for lek og farger på rommet
  • Velg et flott design som underholder og gir flere

Trygge taklamper til barnerommet

Vi vet også alle sammen at når barn leker kan ting gå litt vilt for seg noen ganger. Derfor er det også viktig å tenke på å skape trygge rammer inne på barnerommet, og det gjelder også ved valg av belysning og taklamper på barnerommet. 

Vi anbefaler av den grunn alltid å velge LED-belysning når du skal velge lamper til barnerommet, da dette er den mest sikre og trygge formen for belysning. Enten det er snakk om en hengende taklampe eller en bordlampe, så er det alltid en fare for at enten barnet rører lampen eller kanskje ting blir kastet opp i været og kan komme borti lampen. 

Varme lyspærer kan brenne, og hvis barnet kommer nær kan de brenne seg. Det samme gjelder også hvis noe blir kastet opp og kanskje kommer borti taklampen. En LED-lampe vil ikke bli like varm, og er derfor et mye sikrere alternativ å ha inne på barnerommet, så har du sikret deg litt mer for uhell. 

I tillegg til dette er det en rekke andre gode fordeler ved å velge en taklampe til barnerommet med LED-pære. For det første så sikrer det en optimal belysning og kvalitet på lyset inne på rommet. Du kan få gode pærer, som lyser opp hele rommet. I tillegg til dette har LED-pærer dessuten en svært lang holdbarhet sammenlignet med andre lyspærer. Dette gjelder både i form av at lyset har en lang levetid, men også at pæren tåler at lysbryteren kan bli skrudd av og på i lek. 

Sjekk derfor ut vårt store utvalg av taklamper til barnerommet på denne siden, vi har kule farger og designs - og dermed også noe for enhver smak. Kjøp på nett i dag, og få lampen levert hjem på få dager.