LYSARMATURER

Kjøp praktiske LED lysarmaturer på nett

På denne siden kan du finne en stor oversikt over vårt store utvalg av LED lysarmaturer på nett. Vi i Elby har nemlig gjort det lett for deg når du skal finne det lyset du trenger for å få gjort jobben effektivt. Det finnes lite som er så irriterende som å ikke ha godt nok lys når man arbeider - enten det er i din egen garasje eller på jobben. 

Hos oss kan du kjøpe LED lysarmaturer i en rekke forskjellige former, størrelser og fasonger på nett. Du kan enkelt bestille hjem, og få dine lysarmaturer levert hjem på bare få dager.

View as Grid List

80 varer

Side
per side
Stigende
 1. Pluto Benkarmatur Hvit 4 x 4W LED Dimbar Warmdim

  Rating:
  0%
  Art nr: 3235006
  Vanlig pris 1 298 kr Special Price 1 168 kr 934 kr
 2. FLEXLINE SKINNE 50 CM 8W - 760LM

  Rating:
  0%
  Art nr: 904203
  Vanlig pris 699 kr Special Price 599 kr 479 kr
 3. FLEXLINE SKINNE 100 CM 16W - 1500LM

  Rating:
  0%
  Art nr: 904303
  Vanlig pris 1 299 kr Special Price 999 kr 799 kr
 4. LED Line Armatur 42W / 3570lm /IP65 / 4000K

  Rating:
  0%
  Art nr: 3230189
  Vanlig pris 899 kr Special Price 699 kr 559 kr
 5. FLEXLINE SKINNE 30 CM 5W - 480LM

  Rating:
  0%
  Art nr: 904103
  Vanlig pris 499 kr Special Price 399 kr 319 kr
View as Grid List

80 varer

Side
per side
Stigende

Hva er et lysarmatur?

Et LED lysarmatur er svært praktisk belysning når du har et område du ønsker å belyse ekstra godt. Kort sagt er et lysarmatur en avlang lampe eller lysrør som lyser opp med et skarpt og effektivt lys. Du kan installere lysarmaturer i taket for en skarp og god belysning i bygget, eller så kan du installere lysrør på alt fra kjøkken til garasje til arbeidsområder hvor du trenger et godt arbeidslys. 

Våre LED lysarmaturer kommer i en rekke former og fasonger, og egner seg godt både til privat bruk og til bedrifter. Her kan du finne: 

 • Interiørarmaturer
 • Industriarmaturer
 • Lyslister

Alt sammen er av kvalitetsmerker som leverer godt og effektivt lys, sånn at du kan føle deg helt trygg på at du får den belysningen du eller ditt firma trenger for å få jobben gjort. 

LED lysarmaturer til bedrifter

På jobb er det veldig viktig å ha den rette belysningen. For det første vil et godt arbeidslys gjøre at du ser alle detaljer du er i gang med å jobbe med tydelig, og du slipper å irritere deg over et dårlig lys. I tillegg til dette er en god belysning viktig for å holde konsentrasjon og energinivået oppe. 

Med et LED lysarmatur kan dere få den belysningen dere vil ha. Kanskje dere trenger godt arbeidslys til arbeidsflater, et verksted eller på et lager? Eller kanskje dere er på jakt etter noe god og skarp belysning til kontoret? Uansett hva dere er på jakt etter kan dere kjøpe det på nett her på Elby.no

Få godt arbeidslys med LED lysarmaturer

Trenger du en god lyslist til kjøkkenet, eller kanskje til garasjen din? Eller kanskje dere som bedrift er i gang med å innrede en skole, et kontor eller en annen type bygning som krever god og effektiv. 

Det å ha et godt og effektivt lys i form av et LED lysarmatur, trenger heller ikke bety at man har gått på kompromiss med interiøret. Da vi har alt fra hele interiørarmaturer til enkle lyslister kan du installere ditt lysarmatur akkurat som det passer deg og ditt arbeidsområde best mulig. Det kan festes i tak, oppunder skap eller på vegger.