LED STRIPS / LED LISTER

Skreddersy belysningen med LED strips

LED Strips kan brukes som belysning nesten over alt, på kjøkken, soverom, stue og bad, og er en utrolig fleksibel og enkel måte å skape den perfekte belysningen i hjemmet ditt. Her på denne siden har vi samlet hele vårt store utvalg av LED strips på ett og samme sted, sånn at det blir veldig enkelt for deg å skreddersy belysningen til deg og ditt behov. 

Vi kan ikke finne produkter som samsvarer med utvalget.

 

Vi tilbyr LED strips fra kjente merkevarer og til den beste kvaliteten. Velg mellom metervare eller evt Flexline lister og bygg det som måtte passe. Enklere blir det ikke. Bruk LED strips som en supplering til din taklampe, eller som hovedkilden til belysningen i rommet - valget er

Hva er LED strips?

De siste mange årene har vi vel alle sammen hørt LED lys, og vi leser hele tiden om at man bør velge LED belysning i hjemmet sitt. Men hva er egentlig LED strips? Først og fremst vil vi gi en helt kort forklaring på hva LED lys faktisk er. LED står for Light Emitting Diode, og har blitt veldig stort innen belysning de siste årene. LED lys er veldig kort forklart en type belysning som i stor grad erstatter de tradisjonelle lyspærene, da det er en halvleder som får lys i seg når det blir sendt strøm gjennom materialet i en LED-pære

LED strips, eller en ledstripe som det også kalles, er altså en lys-stripe bestående av LED, sånn at du kan få lys på en stripe eller over et lengre område. Det er mange små lyskilder langs en stripe, som vil gi et jevnt lys bortover, og som gir deg mange muligheter. 

Det er nemlig mange fordeler med LED lys: 

  • De bruker mindre strøm enn tradisjonelle pærer
  • De blir ikke så varme som tradisjonelle pærer og er dermed mer brannsikre
  • De varer mye lenger enn tradisjonelle lyspærer og er dermed mer økonomiske
  • De er mer robuste og tåler generelt mer bevegelse og bruk enn tradisjonelle lyspærer

Ved å velge LED belysning i hjemmet ditt, vil du altså ha et mer miljøvennlig, bærekraftig og økonomisk alternativ. LED lys-strips vil derfor være en perfekt mulighet for deg som ønsker å lyse opp hjemmet ditt på en kreativ og smart måte. 

Hva skal man bruke LED Strips til?

Det finnes utrolig mange muligheter når du skal ha en LED stripe i hjemmet ditt. Mulighetene er faktisk uendelige. På Elby.no kan du nemlig finne en rekke forskjellige typer LED strips. Du kan finne LED strips som er dimbar, i ulike farger, i ulike lengder og du kan kjøpe de som metervare eller som Flexline Ledstrips som gir deg en rekke fleksible muligheter da du kan skreddersy belysningen til ditt behov. 

Så hvor skal du egentlig bruke LED strips? Mulighetene er faktisk mange. Du kan for eksempel bruke de til: 

  • Belysning på undersiden av overskap
  • I garderobeskap
  • Langs lister i stue eller på soverom
  • Langs skap, speil eller hyller på baderommet

Det er med andre ord bare din egen fantasi som kan sette en stopper for hva LED strips kan brukes til. Dette er fordi LED lister, LED strips og lysstriper er den mest fleksible løsningen når du ønsker å kunne skreddersy belysningen til å passe din innredning. Du trenger ikke kjøpe en hel lampe, eller montere spots i taket  - du kan rett og slett feste LED lister langs der du ønsker at det skal være lys.  

Det som også er så fantastisk med LED strips er at LED belysning generelt finnes i så mange forskjellige nyanser. Du kan få varmt lys, kaldt lys eller farger. På den måten kan du selv styre hva slags stemning du ønsker å sette med belysningen din. 

En rekke ulike typer LED strips

På samme måte som at det finnes utrolig mange forskjellige steder du kan ha dine LED strips i hjemmet ditt, så finnes det utrolig mange forskjellige typer LED strips. Du kan i vår nettbutikk velge mellom et utrolig stort utvalg av strips, sånn at du kan finne akkurat de som passer deg og ditt behov aller best. 

Kanskje du skal pynte opp til en fest? Da er kanskje LED strips med farger tingen for deg. Da kan du lage skikkelig feststemning når gjestene kommer. Eller kanskje du vil komme i julestemning i desember? Det er enkelt gjort med litt rødt og grønt lys. 

Ved å også kunne velge mellom varmt og kaldt lys, kan du bestemme hva slags belysning og stemning som skal settes i hjemmet ditt. Hvis du for eksempel skal lyse opp baderommet eller kjøkkenet hjemme hos deg, trenger du et godt arbeidslys. Da er et kaldt og sterkt lys optimalt for den bruken lyset skal brukes til. Men hvis du derimot skal la LED strips i stua eller på soverommet så kanskje det passer med et varmt lys. Det finnes også LED lys som er dimbare, sånn at du kan dempe og øke belysningen etter behov. 

Vanlige eller smarte LED strips?

De siste årene har dessuten smart belysning kommet for fullt. Smart belysning er kort fortalt belysning som du kan styre med en fjernkontroll eller mobiltelefonen din. På Elby.no kan du få smarte LED strips, som kommer med millioner av farger og nyanser. På den måten kan du kjøpe belysning som lar seg styre akkurat etter hva du ønsker - uten at det må være bestemt på forhånd. 

Så hva skal man egentlig velge av vanlige eller smarte LED strips? Først og fremst er det lurt å tenke over hva du skal bruke belysningen til. Vet du for eksempel at du alltid vil trenge et kaldt, sterkt arbeidslys på bad eller på kontor, så kan du fint gå for en vanlig LED stripe i den nyansen du trenger. Men hvis du derimot ønsker å kunne dempe belysningen til å bli varmere eller dimmet på kvelden på kjøkkenet eller i gangen - ja, da er det kanskje smart belysning du skal gå for. 

Kjøp dine LED strips på Elby.no

Her på denne siden vil du finne et stort og godt utvalg av LED strips sånn at du kan få akkurat den belysningen i hjemmet ditt som passer deg best. Vi har fargerike, varme, kalde, smarte og fleksible LED strips her på siden - og vi har dessuten en rekke reservedeler, skinner, koblinger, drivere og skjøtekabler her på denne siden. På den måten er det enkelt for deg å skreddersy din belysning. 

Kjøp på nett i dag, og ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål.