BORDLAMPER

Finn den perfekte bordlampen

Det å finne den perfekte bordlampen kan for mange føles ut som en utrolig vanskelig oppgave. Men tro det eller ei - det er ikke umulig. For på denne siden kan vi tilby et stort utvalg av flotte bordlamper, sånn at du enkelt og raskt kan klikke deg hjem din favoritt og lyse opp hjemmet ditt med den perfekte bordlampen allerede i dag.

View as Grid List

123 varer

Side
per side
Stigende
 1. Marco bordlampe

  Rating:
  0%
  Art nr: 201421
  Vanlig pris 899 kr Special Price 699 kr 559 kr
 2. Vito Bordlampe Krystall E27 u/ skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 295261
  Vanlig pris 2 219 kr Special Price 1 997 kr 1 598 kr
 3. Carlo Stor Bordlampe Grå E27 u/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 295714
  Vanlig pris 899 kr Special Price 499 kr 399 kr
 4. Strap bordlampe Svart

  Rating:
  0%
  Art nr: 46205003
  Vanlig pris 1 649 kr Special Price 1 199 kr 959 kr
 5. Tammi Skrivebordslampe Hvit 5W LED m/ dimmer

  Rating:
  0%
  Art nr: 297403
  Vanlig pris 999 kr Special Price 399 kr 319 kr
 6. IRMA BORDLAMPE Ø25CM ANTIKK SØLV

  Rating:
  0%
  Art nr: 208025
  Vanlig pris 1 399 kr Special Price 999 kr 799 kr
 7. Livia Bordlampe Krom E27 u/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 200190
  Vanlig pris 659 kr Special Price 449 kr 359 kr
 8. Pirat Barnelampe Bord

  Rating:
  0%
  Art nr: 298299
  Vanlig pris 559 kr Special Price 299 kr 239 kr
 9. Carlo Stor Bordlampe Krem E27 u/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 295705
  Vanlig pris 899 kr Special Price 809 kr 647 kr
 10. Aldo Stor Bordlampe Hvit E27 u/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 295603
  Vanlig pris 998 kr Special Price 898 kr 718 kr
 11. Aldo Stor Bordlampe Grå E27 u/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 295614
  Vanlig pris 1 049 kr Special Price 599 kr 479 kr
 12. Trysil Bordlampe Hvit E27 m/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 299203
  Vanlig pris 1 198 kr Special Price 998 kr 798 kr
 13. Carmela Bordlampe Krom/Svart E27 m/skjerm IP-20

  Rating:
  0%
  Art nr: 297221
  Vanlig pris 2 449 kr Special Price 999 kr 799 kr
View as Grid List

123 varer

Side
per side
Stigende

En bordlampe kan så mangt, og ethvert hjem trenger flotte bordlamper. Du kan bruke bordlampen din på: 

 • Kommoden
 • Sidebordet
 • Nattbordet
 • På spisesuen
 • På kjøkkenbordet

Med andre ord, det er bare din egen fantasi som setter grensene. En bordlampe er nemlig det perfekte supplement til din belysning. Sammen med din vegglampe eller taklampe vil bordlampen kunne gi ekstra belysning der du trenger det, og skape mer dybde og liv i rommet. 

Sjekk ut vårt utvalg på denne siden og bestill hjem i dag. Vi tilbyr rask levering, gode priser og lamper av fantastisk kvalitet. 

Hvor har man en bordlampe?

Som vi allerede har nevnt så er det sånn at en bordlampe i stor grad brukes for å gi ekstra lys der man trenger det. Det kan være arbeidslys på et skrivebord, et leselys på nattbordet eller et detaljlys i hobbykroken. 

Men det trenger ikke bare være sånn at en bordlampe skal være nyttig. En bordlampe spiller nemlig en stor rolle i spillet i hjemmet ditt. Sammen med taklampe, gulvlampe og annen belysning som du har, vil bordlampen være med på å skape belysning fra flere vinkler, noe som skaper en dybde og en ny stemningsfølelse i rommet. I tillegg skal en bordlampe dekorere Ved å sette opp en flott bordlampe på kommoden eller skjenken vil den kunne spille en stor rolle i det å sette stemningen. Kanskje du bare skal ha på bordlampen i hjørnet, og slukke taklampen? Da vil du kunne skape en unik, dempet stemning til kveldsfilmen. 

Det er noen ting som er lurt å tenke over når du skal vurdere hva bordlampen skal brukes til - spesielt om du skal bruke den som arbeidslys. Er du for eksempel venstrehendt er det greit å ha lampen på høyre side, sånn at ikke armen din skygger for lyset. Og det er også lurt å tenke litt over høyden og lysspredningen til lampen der du skal ha den.

En bordlampe til dekor og funksjon

Som vi også har vært inne på så kan rollen til en bordlampe være ganske så todelt. På den ene siden fungerer en bordlampe ypperlig som en funksjonell supplering til arbeidslys og konsentrasjon. Men samtidig så er det mange som bruker flotte bordlamper til å dekorere og skape stemning i huset sitt. 

Når du skal kjøpe deg ny bordlampe er det derfor noen ting du bør tenke over før du tar et valg: 

 • Hvor skal bordlampen stå?
 • Skal bordlampen fungere som et arbeidslys eller utelukkende være dekorativ?
 • Er det viktig for deg at den skal være funksjonell?
 • Ønsker du et skarpt lys som øker konsentrasjonen?

Dette er viktige spørsmål du bør stille deg, da dette vil styre hva slags lampe du er på jakt etter. Det er nemlig dumt å velge en lampe utelukkende for designet hvis du trenger en funksjonell lampe. På andre siden så trenger du ikke bruke penger på en dyr arbeidslampe med dagslys hvis hensikten er å skape stemningsbelysning i hjemmet. 

Hvor høy skal en bordlampe være?

Veldig mange er i tvil om høyden på en bordlampe når de skal kjøpe seg en ny lampe. Igjen er vi litt tilbake på at du må vite hva du skal bruke den til. Hvis den skal stå på en kommode i stuen, bør du tenke litt over hvor høy den er. Det er nemlig litt irriterende hvis du setter deg i sofaen, og ser rett opp på undersiden av lampeskjermen. 

Vi anbefaler deg derfor alltid å sette deg ned i rommet først for å se hvor lampen skal stå. Sjekk deretter hvilken høyde som vil bli feil, og tenk på på hva som skal være undersiden av lampeskjermen - altså der lyset hovedsakelig kommer ut. En bordlampe bør nemlig ikke stå for høyt, da det vil være irriterende når man selv sitter lavere i rommet. 

Hva slags stil skal din bordlampe ha?

Stilen på en bordlampe er viktig. Faktisk like viktig som når du skal velge alt annet av belysning til hjemmet ditt. For belysningen er en stor del av interiøret i hjemmet ditt, og bør derfor passe inn - uansett om det er snakk om arbeidslys eller dekor. 

For det er lett å tenke med en arbeidslampe at den bare skal gjøre jobben sin. Men du kommer til å bli så mye med fornøyd med kjøpet ditt om du tar deg litt tid til å tenke over designet på den også. Tenk over hva annet du har i rommet den skal stå. Hvordan ser rommets belysning ellers ut? Har du spotter i taket, eller har du en taklampe i en unik stil? Prøv å matche bordlampen din med det uttrykket du ellers har i omgivelsene rundt deg - uten at det trenger å gå på bekostning av bordlampens funksjon. 

Det samme gjelder også dersom bordlampen din skal være dekorativ. Det er viktig å velge en bordlampe som passer godt inn med resten av innredningen din. Har du en moderne stil? En mer tradisjonell stil? Eller kanskje du liker det mer retro og unike? Det finnes lamper til enhver smak, så derfor kan du fint finne en bordlampe som passer til din unike og personlige stil i hjemmet ditt. 

Kjøp riktig lyspære på bordlampen din

Dette er kanskje noe du tenker at er helt idiotisk, men det faktisk en god ide å tenke over hva slags lys og lyspære bordlampen din har. En del bordlamper har LED-lys, og da er det det den har, og du trenger ikke tenke mer over det. 

Men igjen er vi også tilbake til at man bør tenke over hva man skal bruke en bordlampe til. Skal den lage stemning i rommet, så er det greit å ha en lyspære med et varmt lys. Skal du derimot bruke bordlampen som en arbeidslampe trenger du et kaldere lys i lampen din. 

Et LED-lys er alltid et trygt valg, da de ikke blir for varme og de varer dessuten utrolig lenge, og er derfor veldig bra for både miljøet og lommeboken din. Og hvis du for eksempel skal ha bordlampen på barnerommet, så er et LED-lys nesten et must, da det er det absolutt tryggeste. 

I tillegg er det en god ide å tenke over om du ønsker en bordlampe som kan dimmes. For det finnes faktisk bordlamper som kan dimmes, sånn at du kan justere lysstyrken. Dette gjør at du både kan bruke bordlampen som stemningsbelysning når du ønsker det, og som arbeidslys når du har behov for det. 

Det er med andre ord en rekke ting man kan tenke over i valget av bordlampe, og dette var bare noen av våre gode tips. Vil du vite mer eller har du noen spørsmål før du bestiller din nye bordlampe er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice